Skip to main content

För en välmående arbetsplats

Fruktkorg i
Stockholm

25 års erfarenhet

Ditt pålitliga fruktbud och leverantör av högkvalitativa fruktkorgar sedan 1998! Vårt mål är att ge dig den bästa kundupplevelsen och leverera fruktkorgar av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Beställ din fruktkorg idag och upplev skillnaden!

Fruktkorg | Stockholm

Anförtrodda av 1000+ tals företag i Sverige

Kampanj! 🎉🎊

Gratis Frukt Första Veckan!


🍏🍌 Ge ditt företag en fräsch start med Fruktkuriren!

Förvandla arbetsplatsen och få gratis frukt första veckan.

Ange kampanjkod: GRATIS vid beställning

Frukt på jobbet i Stockholm

Nyttiga och goda fruktkorgar

Fruktkuriren levererar goda och hälsosamma fruktkorgar till företag runtom i Stockholm. Det kan vara svårt för företag att alltid hinna erbjuda frukt och mellanmål till sina anställda eller till sina kunder. Det är precis därför vi på Fruktkuriren gör det vi gör. Skriv upp ditt företag och prenumerera på en eller flera av våra fruktkorgar som passar just er arbetsplats bäst.

Om det är en utsökt fruktkorg i Stockholm du letar efter så har du kommit helt rätt. Vi har varit i branschen i många år och vet exakt hur viktigt det är att erbjuda handplockad frukt av bästa kvalitet.

Fruktkorg | Stockholm: Standard, Premium, Eko och Banan+

Fruktkorg Standard

Klass 1
Från
4kg

Kampanjpris

230,35 kr

271,00 kr

Fruktkorg | Stockholm: Standard, Premium, Eko och Banan+

Fruktkorg Premium

Klass 1
Från
4kg

Kampanjpris

263,50 kr

310,00 kr

Fruktkorg | Stockholm: Standard, Premium, Eko och Banan+

Fruktkorg Eko

Klass 1
Från
4kg

Kampanjpris

289,00 kr

340,00 kr

Fruktkorg | Stockholm: Standard, Premium, Eko och Banan+

Fruktkorg Banan+

Klass 1
Från
4kg

Kampanjpris

242,25 kr

285,00 kr

  Du betalar för det du ser – det finns inga andra kostnader

  När du beställer fruktkorgar och mellanmål hos oss på Fruktkuriren så betalar du endast för det du ser. Det är alltid fri frakt hela vägen in till er arbetsplats, inga extra kostnader tillkommer. Ingen bindningstid och inga fakturaavgifter dessutom. Du beställer och betalar för fruktkorgen som du vill ha levererat – vi står för allt annat. Vi är det självklara valet om det är ett pålitligt och bra fruktbud i Stockholm du behöver. Vi vill göra allt så smidigt som möjligt för ert företag och vi strävar bästa kvalitet på våra produkter och vår service. Det enda du till exempel behöver göra för att avbryta fruktleveranserna är att maila oss en månad innan, så är det gjort. Det kan inte bli enklare än så här.

  Fruktkorg i Stockholm

  Fruktkorgar levererade på ett miljömedvetet sätt

  Vår affärsidé är att leverera nyttiga och färska fruktkorgar på ett enkelt och miljömedvetet sätt. Ni kan exempelvis välja fruktkorgen Eko Standard om det är goda ekologiska fruktkorgar ni vill ha. Fruktkuriren hjälper er arbetsplats i Stockholm bli mer produktiv och era medarbetare friskare. Välj mellan olika fruktblandningar som kan komma i fruktkorgar eller fruktlådor, beroende på vad det är ni föredrar.

  Kom ihåg att vi erbjuder nya kunder olika kampanjkoder. Ange GRATIS vid beställningen och vi på Fruktkuriren ger er gratis frukt första veckan som ny kund hos oss. Du kan alternativt ange kampanjkoden HALVA PRISET när du gör din beställning och på så sätt få priset 50% nedsänkt för de två första veckorna.

  Vi erbjuder fruktkorgar i Stockholm – och i ett tiotal andra städer runtom i landet – fruktkorgar som håller den absolut högsta standarden. Fruktkuriren gör arbetsplatsen hälsosammare och bättre helt enkelt. Som en del i vårt klimatarbete jobbar vi med Stockholms Klimatpakt för en hållbar värld

  Fruktbud – Stockholm men även i

  Botkyrka - Danderyd - Haninge - Huddinge - Järfälla - Lidingö - Nacka - Salem - Sigtuna - Sollentuna - Solna - Sundbyberg - Södertälje - Tyresö - Täby - Upplands Bro - Upplands Väsby - Vallentuna - Österåker

  Söker fruktkorgar i närliggande städer?

  UPPSALA
  SÖDERTÄLJE
  Laptop och mobiltelefon med Fruktkurirens beställningssida uppe

  Prenumera på fruktbud – smidigt via din dator eller mobil

  Med vår kundportal kan du enkelt logga in och hantera din prenumeration och leveranser. Du kan ändra, avboka och lägga till leveranser från fruktbud, på ett enkelt och smidigt sätt.

  • Smidig och enkel hantering av din fruktprenumeration direkt från din dator eller mobil.
  • Flexibla möjligheter att ändra, avboka och lägga till leveranser på ett enkelt sätt.

  Logga: Karolinska institutet

  Inlogg för Karolinska Institutet

  Logga: Uppsala universitet

  Inlogg för Stockholms Universitet och KTH

  Inlogg för vanliga kunder

  Vi har mer än frukt...

  Alla verksamheter har en omsättning, inte minst på kaffe, mjölk och övrigt smått och gott i personalrummet. Därför levererar detta också. När ni beställer frukt så går det alltså enkelt att lägga till lite av det andra som ständigt behöver fyllas på och förnyas. Ingen ska behöva stå utan en stärkande kopp, frukt eller näve nötter när jobbet kräver det lilla extra.

  Smidig fruktleverans till jobbet i Stockholm

  Skapa en pigg, nyttig och produktiv arbetsplats med oss på Fruktkuriren! Sedan 25 år tillbaka har vi levererat fräsch och god frukt till många nöjda företag i Sverige. Vi erbjuder ett brett utbud av olika fruktkorgar i olika prisklasser, som utgör ett mer hållbart alternativ till mellanmålet bestående av skräpmat. Frakten är helt kostnadsfri! Frukt är generellt sett ganska känslig, vilket förutsätter att paketering, varsamhet och transport måste vara i toppklass. Beställer du en fruktkorg av oss kan du förvänta dig högkvalitativ frukt, och får själv välja om den ska komma till jobbet i Stockholm på måndag, tisdag, onsdag eller torsdag. Såklart utan bindningstid, med en månads uppsägningstid!
  Har ni en fråga? Vi har svaret.

  Vanliga frågor om frukt på jobbet

  Levererar ni till hela Sverige?
  Just nu levererar vi fruktkorgar till företag i hela Skåne, Göteborg, Södertälje, Stockholm och Uppsala.
  Hur sker leveransen?
  Leveransen är helt kostnadsfri och sker genom att en av våra trevliga medarbetare kommer till er och lämnar korgen direkt där ni önskar ha den på arbetsplatsen. Vi tar med den tomma fruktkorgen tillbaka.
  Hur paketeras frukten?
  Frukten levereras i flätade korgar, som bidrar till att skapa en hemtrevlig känsla. Skulle ni vilja ha det på ett annat sätt, så kan vi ordna det.
  Är frukten ekologisk?
  Beställ vår ekologiska fruktkorg för 100% ekologisk frukt. Bättre för miljön och dig.
  Vart kommer frukten ifrån?
  Frukternas ursprungsländer varierar beroende på utbud, säsong och efterfrågan. Vi är certifierade för hantering av ekologiska varor enligt EU:s reglemente, vilket innebär att frukten har odlats, paketerats och transporterats hållbart.
  Hur anpassar ni utbudet efter säsongen?
  När frukten kommer i säsong blir den extra smakrik! Detta tänker vi på genom att lägga mer fokus på den frukten. Nektariner, apelsiner och äpplen är exempelvis godast under höst- och vintermånaderna.
  Jag är allergisk mot en särskild frukt, kan ni ta bort den ur korgen?
  Självklart. Har ni några särskilda önskemål anpassar vi fruktkorgen.
  Vi är inte nöjda med vår korg, får vi ersättning?
  Om det är något som känns fel ersätter vi självklart fruktkorgen.
  Kan man beställa hur många korgar som helst?
  Ja. Vi har kapaciteten att leverera ett stort antal fruktkorgar, Vi levererar idag till stora kunder som Karolinska Institutet, Stockholms Universitet, KTH, Läkemedelsverket, Stockholms Tingsrätt m.m.

  Behöver ni beställa fler fruktkorgar?
  Be om offert!

  Kontakta oss för att hitta en anpassad lösning just för er!