fbpx

Fruktkorgar i Stockholm

För en välmående arbetsplats.

För att ge dina anställda energi

För att göra dina kollegor gladare.

Anförtrodda av 1000+ tals företag över hela Sverige

Det ska vara enkelt.

Det ska vara flexibelt.

Det ska vara kvalité.

Hög Kvalité

Ingen Bindningstid

Endast en månads uppsägningstid

Fri Frakt & inga andra kostnader

Beställ en gratis provkorg. Utan förpliktelser.

Våra Fruktkorgar

Fruktkorg Standard

Klass 1
Från
4kg
176 kr

Fruktkorg Eko

Klass 1
Från
4kg
208 kr

Fruktkorg Banan+

Klass 1
Från
4kg
185 kr

Fruktkorg Premium

Klass 1
Från
4kg
208 kr

  Nyhet

  Inte alltid på kontoret? Personlig fruktpåse

  Sättet vi jobbar på har förändrats för många. Därmed är vår fruktpåse en riktigt bra lösning för dem som av olika anledningar inte alltid är på kontoret varje dag. Ta en påse när du är på kontoret och ät sen ditt mellanmål vart du än befinner dig under veckans dagar.

  Finns i olika storlekar och typer.
  Fruktpåsar

  Frukt på jobbet i Stockholm

  Nyttiga och goda fruktkorgar

  Fruktkuriren levererar goda och hälsosamma fruktkorgar till företag runtom i Stockholm. Det kan vara svårt för företag att alltid hinna erbjuda frukt och mellanmål till sina anställda eller till sina kunder. Det är precis därför vi på Fruktkuriren gör det vi gör. Skriv upp ditt företag och prenumerera på en eller flera av våra fruktkorgar som passar just er arbetsplats bäst.

  Om det är en utsökt fruktkorg i Stockholm du letar efter så har du kommit helt rätt. Vi har varit i branschen i många år och vet exakt hur viktigt det är att erbjuda handplockad frukt av bästa kvalitet.

  Standard

  Vår populäraste och mest sålda fruktkorg.

  Eko

  Vår ekologiska fruktkorg med Standard blandning.

  Premium

  Våran mest utsökta fruktkorg. Till dem som vill ha det exklusiva.

  Banan +

  Som standard blandningen men med minst 1/3 bananer.

  Du betalar för det du ser – det finns inga andra kostnader

  När du beställer fruktkorgar och mellanmål hos oss på Fruktkuriren så betalar du endast för det du ser. Det är alltid fri frakt hela vägen in till er arbetsplats, inga extra kostnader tillkommer. Ingen bindningstid och inga fakturaavgifter dessutom. Du beställer och betalar för fruktkorgen som du vill ha levererat – vi står för allt annat. Vi är det självklara valet om det är ett pålitligt och bra fruktbud i Stockholm du behöver. Vi vill göra allt så smidigt som möjligt för ert företag och vi strävar bästa kvalitet på våra produkter och vår service. Det enda du till exempel behöver göra för att avbryta fruktleveranserna är att maila oss en månad innan, så är det gjort. Det kan inte bli enklare än så här.

  Fruktkorg i Stockholm

  Fruktkorgar levererade på ett miljömedvetet sätt

  Vår affärsidé är att leverera nyttiga och färska fruktkorgar på ett enkelt och miljömedvetet sätt. Ni kan exempelvis välja fruktkorgen Eko Standard om det är goda ekologiska fruktkorgar ni vill ha. Fruktkuriren hjälper er arbetsplats i Stockholm bli mer produktiv och era medarbetare friskare. Välj mellan olika fruktblandningar som kan komma i fruktkorgar eller fruktlådor, beroende på vad det är ni föredrar.

  Kom ihåg att vi erbjuder nya kunder olika kampanjkoder. Ange GRATIS vid beställningen och vi på Fruktkuriren ger er gratis frukt första veckan som ny kund hos oss. Du kan alternativt ange kampanjkoden HALVA PRISET när du gör din beställning och på så sätt få priset 50% nedsänkt för de två första veckorna.

  Vi erbjuder fruktkorgar i Stockholm – och i ett tiotal andra städer runtom i landet – fruktkorgar som håller den absolut högsta standarden. Fruktkuriren gör arbetsplatsen hälsosammare och bättre helt enkelt. Som en del i vårt klimatarbete jobbar vi med Stockholms Klimatpakt för en hållbar värld

  Våra fruktkorgar täcker även leveranser till

  Botkyrka - Danderyd - Ekerö - Haninge - Huddinge - Järfälla - Lidingö - Nacka - Norrtälje - Nykvarn - Nynäshamn - Salem - Sigtuna - Sollentuna - Solna - Sundbyberg - Södertälje - Tyresö - Täby - Upplands Bro - Upplands Väsby - Vallentuna - Vaxholm - Värmdö - Österåker

  Söker Ni fruktkorgar i närliggande städer?

  Behöver ni beställa mer än 20 kg frukt per vecka?

  Städer vi levererar frukt till

  Vi använder cookies för att kunna ge dig den bästa upplevelsen på Fruktkuriren.se