fbpx

Fruktkorgar i Södertälje

Frukt på jobbet med hög kvalité och marknadens bästa villkor

Hög Kvalité

Ingen Bindningstid

Endast en månads uppsägningstid

Fri Frakt & inga andra kostnader

Fruktsponsor för

Gratis första veckan

Vi erbjuder Er gratis frukt första veckan som ny kund hos oss.

Vid beställning ange kampanjkod: Gratis

Fruktleverans med Fruktkuriren

Erfarenhet av fruktleverans i Södertälje

Om du representerar ett företag som vill börja få frukt på jobbet med ett fruktbud så har du kommit rätt. Fruktkuriren är nämligen en förstklassig leverantör av fruktkorgar i Södertälje och ett tiotal andra städer i Sverige.

Vi har varit i branschen i många år och har expanderat till fler och fler städer, tack vare den enkla idén att det går att få förstklassig frukt på jobbet - utan att det behöver kosta skjortan. Det första ni kommer att märka är att vi endast levererar handplockade frukter som är hela och fina. Ni kommer också uppskatta hur transparenta våra kostnader är. Våra kunder betalar bara för det de beställer och inget annat. Fruktleveransen är fraktfri och vi har inga dolda kostnader såsom fakturaavgifter eller dylikt.

Fruktkorgar i Södertälje för företag

Med oss är det otroligt smidigt att få fruktkorgar i Södertälje. Det enda ni behöver göra är att välja ut de produkter ni vill ha och vilka dagar ni vill få dem. Därefter kan ni med gott samvete luta er tillbaka och lita på att ni kommer ha goda och nyttiga frukter, som ni kan njuta av på jobbet.

Om ni mot förmodan vill avbryta era fruktleveranser så kan ni göra det utan krångel från vår sida. Vi har nämligen ingen bindningstid - det enda vi behöver är en notifikation en månad före er sista fruktkorg.

Standard

Vår populäraste och mest sålda fruktkorg.

Eko

Vår ekologiska fruktkorg med Standard blandning.

Premium

Våran mest utsökta fruktkorg. Till dem som vill ha det exklusiva.

Banan +

Som standard blandningen men med minst 1/3 bananer.

Fruktkorg, fruktlåda och tillbehör

Vårt ordinarie sortiment av fruktkorgar består av 6 olika sorters fruktblandningar. Utöver våra standardblandningar, av de vanligaste frukterna, så har vi dessutom en fruktkorg som består av exklusiva frukter som kanske passar bättre för viktiga möten och evenemang. För våra ekologiskt orienterade kunder erbjuder vi också två olika fruktkorgar med ekologiska frukter. Ni kan också välja den fruktkorg vi kallar Banan+ för att få lättskalade frukter som till exempel bananer och mandariner.

En del föredrar att få frukterna osorterade så att de själva kan blanda dem och servera dem på egna skålar. Till dem erbjuder vi våra så kallade fruktlådor som, precis som namnet antyder, är en låda med frukt.

Sist men inte minst erbjuder vi tillbehör som till exempel nötter, mjölk, juice, läsk och vatten som kan levereras tillsammans med era frukter - så att ni har allt ni behöver på kontoret.

Se hela vårt fruktutbud här.

Söker Ni fruktkorgar i närliggande städer?

Behöver ni beställa mer än 20 kg frukt per vecka?

En del av våra kunder

Städer vi levererar frukt till

Vi använder cookies för att kunna ge dig den bästa upplevelsen på Fruktkuriren.se