Skip to main content

För en välmående arbetsplats

Fruktkorg i
Södertälje

25 års erfarenhet

Din pålitliga leverantör av högkvalitativa fruktkorgar i Södertälje sedan 1998! Med vårt långa engagemang och erfarenhet i branschen kan du vara säker på att du får de mest färska och välsmakande fruktkorgarna av högsta kvalitet.

Beställ din fruktkorg idag och upplev skillnaden!
Fruktkorg | Södertälje

Anförtrodda av 1000+ tals företag i Sverige

Kampanj! 🎉🎊

Gratis Frukt Första Veckan!


🍏🍌 Ge ditt företag en fräsch start med Fruktkuriren!

Förvandla arbetsplatsen och få gratis frukt första veckan.

Ange kampanjkod: GRATIS vid beställning

Fruktleverans med Fruktkuriren

Erfarenhet av fruktleverans i Södertälje

Om du representerar ett företag som vill börja få frukt på jobbet med ett fruktbud så har du kommit rätt. Fruktkuriren är nämligen en förstklassig leverantör av fruktkorgar i Södertälje och ett tiotal andra städer i Sverige.

Vi har varit i branschen i många år och har expanderat till fler och fler städer, tack vare den enkla idén att det går att få förstklassig frukt på jobbet - utan att det behöver kosta skjortan. Det första ni kommer att märka är att vi endast levererar handplockade frukter som är hela och fina. Ni kommer också uppskatta hur transparenta våra kostnader är. Våra kunder betalar bara för det de beställer och inget annat. Fruktleveransen är fraktfri och vi har inga dolda kostnader såsom fakturaavgifter eller dylikt.

Fruktkorgar i Södertälje för företag

Med oss är det otroligt smidigt att få fruktkorgar i Södertälje. Det enda ni behöver göra är att välja ut de produkter ni vill ha och vilka dagar ni vill få dem. Därefter kan ni med gott samvete luta er tillbaka och lita på att ni kommer ha goda och nyttiga frukter, som ni kan njuta av på jobbet.

Om ni mot förmodan vill avbryta era fruktleveranser så kan ni göra det utan krångel från vår sida. Vi har nämligen ingen bindningstid - det enda vi behöver är en notifikation en månad före er sista fruktkorg.

Fruktkorg | Södertälje: Standard, Premium, Eko och Banan+

Fruktkorg Standard

Klass 1
Från
4kg

Kampanjpris

230,35 kr

271,00 kr

Fruktkorg | Södertälje: Standard, Premium, Eko och Banan+

Fruktkorg Premium

Klass 1
Från
4kg

Kampanjpris

263,50 kr

310,00 kr

Fruktkorg | Södertälje: Standard, Premium, Eko och Banan+

Fruktkorg Eko

Klass 1
Från
4kg

Kampanjpris

289,00 kr

340,00 kr

Fruktkorg | Södertälje: Standard, Premium, Eko och Banan+

Fruktkorg Banan+

Klass 1
Från
4kg

Kampanjpris

242,25 kr

285,00 kr

  Fruktkorg, fruktlåda och tillbehör

  Vårt ordinarie sortiment av fruktkorgar består av 6 olika sorters fruktblandningar. Utöver våra standardblandningar, av de vanligaste frukterna, så har vi dessutom en fruktkorg som består av exklusiva frukter som kanske passar bättre för viktiga möten och evenemang. För våra ekologiskt orienterade kunder erbjuder vi också två olika fruktkorgar med ekologiska frukter. Ni kan också välja den fruktkorg vi kallar Banan+ för att få lättskalade frukter som till exempel bananer och mandariner.

  En del föredrar att få frukterna osorterade så att de själva kan blanda dem och servera dem på egna skålar. Till dem erbjuder vi våra så kallade fruktlådor som, precis som namnet antyder, är en låda med frukt.

  Sist men inte minst erbjuder vi tillbehör som till exempel nötter, mjölk, juice, läsk och vatten som kan levereras tillsammans med era frukter - så att ni har allt ni behöver på kontoret.

  Se hela vårt fruktutbud här.

  Söker Ni fruktkorgar i närliggande städer?

  STOCKHOLM
  Laptop och mobiltelefon med Fruktkurirens beställningssida uppe

  Prenumera på fruktbud – smidigt via din dator eller mobil

  Med vår kundportal kan du enkelt logga in och hantera din prenumeration och leveranser. Du kan ändra, avboka och lägga till leveranser från fruktbud, på ett enkelt och smidigt sätt.

  • Smidig och enkel hantering av din fruktprenumeration direkt från din dator eller mobil.
  • Flexibla möjligheter att ändra, avboka och lägga till leveranser på ett enkelt sätt.

  Logga: Karolinska institutet

  Inlogg för Karolinska Institutet

  Logga: Uppsala universitet

  Inlogg för Stockholms Universitet och KTH

  Inlogg för vanliga kunder

  Vi har mer än frukt...

  Alla verksamheter har en omsättning, inte minst på kaffe, mjölk och övrigt smått och gott i personalrummet. Därför levererar detta också. När ni beställer frukt så går det alltså enkelt att lägga till lite av det andra som ständigt behöver fyllas på och förnyas. Ingen ska behöva stå utan en stärkande kopp, frukt eller näve nötter när jobbet kräver det lilla extra.
  Livsmedel för personalrummet

  Behöver ni beställa fler fruktkorgar?
  Be om offert!

  Kontakta oss för att hitta en anpassad lösning just för er!