fbpx

Fruktkorgar i Malmö

För en välmående arbetsplats.

För att ge dina anställda energi

För att göra dina kollegor gladare.

Vi levererar nyttiga fruktkorgar i Malmö, till företag och andra arbetsplatser. Och vi gör det med fri leverans. En färsk frukt på jobbet är det hälsosammaste som finns, samtidigt som det kan vara en utmaning att alltid kunna erbjuda det till medarbetarna.

Fruktkorg i Malmö - fri leverans

Börja abonnera på våra fruktkorgar i Malmö så ser vi till att frukten når och hjälper er därmed att göra arbetsplatsen mer komplett och inbjudande. Våra tidigare kunder skvallrar om det smarta i att abonnera på fri leverans av frukt.

Anförtrodda av 1000+ tals företag över hela SverigeFruktkorg i fyra varianter

Om det är en enastående fruktkorg i Malmö ni letar efter så är Fruktkuriren det bästa valet. Vi har jobbat med fruktleverans under många år och erbjuder frukt på jobbet som håller den absolut högsta standarden. Vi förstår hur viktigt det är att erbjuda handplockade frukter av högsta kvalitet och vårt mål är att alltid leverera oemotståndliga fruktkorgar. I dagsläget gör vi det i fyra varianter.

Våra fruktfyllda korgar

Fruktkorg Standard

Klass 1
Från
4kg
176 kr

Fruktkorg Eko

Klass 1
Från
4kg
208 kr

Fruktkorg Banan+

Klass 1
Från
4kg
185 kr

Fruktkorg Premium

Klass 1
Från
4kg
208 kr

  Frukt i korg eller påse?

  Sättet att jobba på har förändrats för många på sistone. Därmed är vår fruktpåse en riktigt bra lösning för de som av olika anledningar inte alltid är på kontoret varje dag. Ta en påse när du är på kontoret och ät sen ditt mellanmål var du än befinner dig under veckans dagar.

  Finns i olika storlekar och typer.
  Fruktpåsar

  Det ska vara enkelt.

  Det ska vara flexibelt.

  Det ska vara kvalité.

  Hög Kvalité

  Ingen Bindningstid

  Endast en månads uppsägningstid

  Fri Frakt & inga andra kostnader

  Beställ en gratis provkorg. Utan förpliktelser.

  Självklara valet för leveranser i Malmö


  Utöver fruktkorgar av olika slag så förser vi Malmös arbetsplatser med bland annat nötter, mjölk, juice, läsk och vatten som komplement. Vi förstår dessutom att bananer är den frukt som tar slut först. Därför så har vi olika slags bananpåsar och exempelvis en speciell fruktkorg, Fruktkorg Banan+, som till mestadels består av just bananer.

  Om ni hellre vill göra i ordning egna fruktkorgar, men samtidigt inte hinner köpa all frukt själva, så är det bara att beställa våra fruktlådor. Ett smartare alternativ för er som själva vill fördela frukten i egna fruktskålar.

  Glöm inte bort att Fruktkuriren också erbjuder ekologiska fruktlådor och fruktkorgar i Malmö. Kolla till exempel in våra utsökta paket Fruktkorg Eko Standard och Fruktkorg Premium, om ni endast nöjer er med det absolut bästa och naturligaste som finns. Ta en titt på alla fruktkorgar här. 


  Standard

  Vår populäraste och mest sålda fruktkorg.

  Eko

  Vår ekologiska fruktkorg med Standard blandning.

  Premium

  Våran mest utsökta fruktkorg. Till dem som vill ha det exklusiva.

  Banan +

  Som standard blandningen men med minst 1/3 bananer.

  Enkelt att beställa - inga bindningstider

  Med Fruktkuriren så slipper ni oroa er för dolda kostnader och krångliga beställningar. Ni betalar endast för det ni ser, det vill säga frukten ni vill få levererad till er. Med oss så är det alltid fri frakt hela vägen in till arbetsplatsen.

  Vi har inte heller någon bindningstid som kan göra saker och ting komplicerad för er, utan låt oss bara veta 7 dagar innan ni önskar avsluta fruktleveranserna så upphör er fruktprenumeration. Allt med Fruktkuriren är smidigt och enkelt med andra ord!

  Söker ni fruktkorgar i närliggande städer?

  Behöver ni beställa mer än 20 kg frukt per vecka?

  Städer vi levererar frukt till

  Vi använder cookies för att kunna ge dig den bästa upplevelsen på Fruktkuriren.se