fbpx

Fruktkorg i Uppsala

Frukt på jobbet med hög kvalité och marknadens bästa villkor

Hög Kvalité

Ingen Bindningstid

Endast en månads uppsägningstid

Fri Frakt & inga andra kostnader

Fruktsponsor för

Gratis första veckan

Vi erbjuder Er gratis frukt första veckan som ny kund hos oss.

Vid beställning ange kampanjkod: Gratis

Fruktkuriren levererar frukt till jobbet

Fruktkorgar med rötter i Uppsala

Fruktkuriren har sitt hjärta och själ i vackra Uppsala. Det var här vi startade och växte till att bli ett fruktbud att lita på, i ett tiotal städer runtom i landet. Vi har levererat fruktkorg efter fruktkorg i Uppsala och är utan tvekan bäst på marknaden.

Fruktkorg i Uppsala

Innan vi ens hade levererat vår första fruktkorg i Uppsala, drevs vi av visionen att kunna erbjuda företag frukt av bästa kvalitet till låga priser och utan onödigt krångel. Sedan dess har vi utvecklat hela vår verksamhet kring den idén - och vi kan lova att det märks!

När ni beställer era fruktkorgar hos oss gör vi hela jobbet åt er. Ni kan fokusera på ert jobb och låta oss leverera de godaste frukterna i en snyggt förpackad fruktkorg.

Det bästa med oss är att vi bara tar betalt för de varor ni köper. Vi har alltid fri frakt och vi har inga andra dolda kostnader. Inte heller har vi någon bindningstid som gör det svårt för er att avsluta era fruktleveranser.

Standard

Vår populäraste och mest sålda fruktkorg.

Eko

Vår ekologiska fruktkorg med Standard blandning.

Premium

Våran mest utsökta fruktkorg. Till dem som vill ha det exklusiva.

Banan +

Som standard blandningen men med minst 1/3 bananer.

Vi bjuder på den första veckan

Om allt detta låter intressant så förlorar ni inget på att provbeställa er första fruktkorg hos oss. Den första veckan bjuder vi nämligen på, för alla nya kunder.

Titta gärna in våra olika fruktkorgar för att hitta den som passar er arbetsplats bäst. Oavsett om ni är fullt nöjda med en fruktkorg med vanliga frukter eller vill ha en exklusiv fruktkorg som kommer med exotiska frukter, så har vi något för er. Vi har dessutom fruktkorgar med endast ekologiska frukter om det är något som är viktigt för er.

Nötter, mjölk, vatten och läsk som tillbehör

Vi är medvetna om att företag har andra behov utöver fruktkorgarna. Därför kan ni också beställa nötter, mjölk, vatten och läsk som enkelt levereras till er tillsammans med er övriga beställning. Fruktkuriren är mer än ett fruktbud. Vår målsättning har alltid varit att leverera nyttiga kvalitetsvaror till företag smidigt och enkelt - för att låta dem fokusera på det de gör bäst. Se alla tillbehör här.

Ring oss på 020-88 44 00 eller maila oss på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. om ni har några frågor eller vill slå till direkt för att beställa er första fruktkorg redan idag!

Söker Ni fruktkorgar i närliggande städer?

Behöver ni beställa mer än 20 kg frukt per vecka?

En del av våra kunder

Städer vi levererar frukt till

Vi använder cookies för att kunna ge dig den bästa upplevelsen på Fruktkuriren.se