Skip to main content

För en välmående arbetsplats

Om Oss

Fruktkuriren, en erfaren aktör inom fruktbudsbranschen sedan 1998.

Fruktkuriren startade med en vision att kunna erbjuda företagen fruktkorgar av hög kvalité till låga priser utan krångel och bindningstider.

Idag levererar vi färsk frukt i form av fruktkorgar till företag i Uppsala, Stockholm, Södertälje, Göteborg och Skåne. Vi är stolta över att erbjuda en hälsosam och bekväm lösning för företag som vill ha frukt på jobbet.

Som ett modernt fruktbud har vi digitaliserat mycket av vår verksamhet. Vi har en mobilapplikation för vår kundportal och vi är det ledande fruktbudet när det kommer till digitalisering. Vi är stolta över att erbjuda den bästa kundupplevelsen och den högsta kvaliteten på frukt.
Någon i kostym vid skrivbord håller ett äpple
Ung man vid fruktlådor på fruktlager

En hälsosam livsstil
börjar på arbetsplatsen

Vi tror att företag som värnar om sina anställdas hälsa och välbefinnande också får en bättre och mer produktiv arbetsplats. Därför ser vi fram emot att samarbeta med er och leverera våra fruktkorgar till ert företag.
Fruktkuriren

En plats för engagemang hela vägen i kedjan

Ritad sol med glatt ansikte

Certifieringar

Fruktkuriren är en pålitlig och ansvarsfull aktör inom fruktbranschen. Vi har certifieringar enligt ISO 9001 och ISO 14001, vilket visar på våran strävan efter höga standarder för kvalitet och miljöansvar. Företaget har också ett smakcertifikat för hantering av ekologiska produkter. Med sin dedikation till att leverera högkvalitativa, ekologiska produkter till sina kunder, kan man vara säker på att man alltid får de bästa alternativen när man väljer att köpa från Fruktkuriren.
Certifikat för Frukkuriren: ISO 9001:2015
ISO 9001 Certifikat
Certifikat för Frukkuriren: ISO 14001:2015
ISO 14001 Certifikat
SMAK-certifikat för Frukkuriren
Smak Certifikat

Vill du veta mer?

Om du vill veta mer om vårt företag och vad vi har att erbjuda, tveka inte att kontakta oss. Vi står alltid redo att svara på dina frågor och hjälpa dig att hitta de bästa produkterna för dina behov.