fbpx

Fruktkorg i Göteborg

Frukt på jobbet med hög kvalité och marknadens bästa villkor

Hög Kvalité

Ingen Bindningstid

Endast en månads uppsägningstid

Fri Frakt & inga andra kostnader

Fruktsponsor för

Gratis första veckan

Vi erbjuder Er gratis frukt första veckan som ny kund hos oss.

Vid beställning ange kampanjkod: Gratis

Fruktkorgar till arbetsplatsen

Frukt på jobbet i Göteborg

Fruktkuriren började som fruktbud i Uppsala men nu levererar vi stolt våra fruktkorgar till drygt ett dussin andra städer. Om ni är ute efter att börja abonnera på fruktkorg i Göteborg så är det oss ni ska anlita. Vi har åratals erfarenhet i branschen och vet vad våra kunder vill ha.
Det enda ni behöver göra är att välja vilken eller vilka fruktkorgar ni vill ha. Allt annat sköter vi. Det är alltid fri frakt och vi har inga övriga kostnader utöver priset på fruktkorgen.

Fruktkorg i Göteborg utan bindningstid

Flexibilitet är något som är viktigt för företag. Om en kund vill avsluta sin fruktleverans av någon anledning, har vi inget intresse av att krångla till det för dem. Därför har vi ingen bindningstid - det enda man behöver göra är att kontakta oss en månad innan sista leverans så är det klart.

Standard

Vår populäraste och mest sålda fruktkorg.

Eko

Vår ekologiska fruktkorg med Standard blandning.

Premium

Våran mest utsökta fruktkorg. Till dem som vill ha det exklusiva.

Banan +

Som standard blandningen men med minst 1/3 bananer.

Våra olika fruktkorgar

Fruktkorgar är precis vad det låter som. Ni får en snyggt förpackad fruktkorg med en blandning av handplockade frukter av hög kvalitet. Det finns ett antal olika att välja mellan så att ni kan få den som passar er bäst.
Ni kan till exempel välja Fruktkorg Banan+ om ni föredrar lättskalade frukter såsom bananer, clementiner och mandariner. Fruktkorg Eko Bas är ett populärt alternativ för våra ekologiskt medvetna kunder. För de kunder som är nöjda med en helt vanlig korg, med de vanligaste frukterna, har vi vår populära Fruktkorg Standard.

Fruktlådor och tillbehör

Utöver fruktkorgar så har vi ytterligare två produktkategorier: fruktlådor och tillbehör.
Som namnet antyder så är fruktlådan vår gör-det-själv-alternativ för dem som vill servera frukterna i egna skålar efter eget behag.
Många av våra kunder vill ha leverans av andra varor i kombination med sina fruktleveranser. Därför har vi försäljning av mjölk, nyttiga nötter, vatten och läsk under Tillbehör. Där kan ni också hitta bananer i form av bananpåsar, för att fylla på fruktkorgen. Som alla vet så är det nämligen bananerna som brukar tar slut allra först när man serverar frukt.

Prisförslag för andra önskemål

Om ni är angelägna om att beställa fruktkorg i Göteborg, men har andra krav och önskemål som är utanför vad vi erbjuder, så kan ni kontakta oss för att få ett prisförslag. Vi är väldigt måna om att ge våra kunder precis det de behöver och vill ha. Därför kan ni lita på att vi gör vårt bästa för att tillgodose era önskemål.

Söker Ni fruktkorgar i andra storstäder?

Behöver ni beställa mer än 20 kg frukt per vecka?

En del av våra kunder

Vi använder cookies för att kunna ge dig den bästa upplevelsen på Fruktkuriren.se