fbpx

Fruktkorg i Stockholm

Frukt på jobbet med hög kvalité och marknadens bästa villkor

Hög Kvalité

Ingen Bindningstid

Endast en månads uppsägningstid

Fri Frakt & inga andra kostnader

Fruktsponsor för

Halva Priset. Första Två Månaderna

Vi erbjuder Er halva priset på frukt hela första två månaderna som ny kund hos oss.

Vid beställning ange kampanjkod: Halva Priset

SUPER KAMPANJ

FÅ FRUKTLEVERANS FÖR HALVA PRISET. I 2 HELA MÅNADER.

Fruktabonnemang löper utan bindningstid hos Fruktkuriren. Vi vill utöver det låta nya kunder testa på oss i två månader för en så billig peng som möjligt.
Vid beställning ange kampanjkod: Halva Priset

Ingen Bindningstid

Fri Frakt & inga andra kostnader

Hantera prenumerationen via Min Sida

Kampanj

Frukt på jobbet i Stockholm

Nyttiga och goda fruktkorgar

Fruktkuriren levererar goda och hälsosamma fruktkorgar till företag runtom i Stockholm. Det kan vara svårt för företag att alltid hinna erbjuda frukt och mellanmål till sina anställda eller till sina kunder. Det är precis därför vi på Fruktkuriren gör det vi gör. Skriv upp ditt företag och prenumerera på en eller flera av våra fruktkorgar som passar just er arbetsplats bäst.

Om det är en utsökt fruktkorg i Stockholm du letar efter så har du kommit helt rätt. Vi har varit i branschen i många år och vet exakt hur viktigt det är att erbjuda handplockad frukt av bästa kvalitet.

Standard

Vår populäraste och mest sålda fruktkorg.

Eko

Vår ekologiska fruktkorg med Standard blandning.

Premium

Våran mest utsökta fruktkorg. Till dem som vill ha det exklusiva.

Banan +

Som standard blandningen men med minst 1/3 bananer.

Du betalar för det du ser – det finns inga andra kostnader

När du beställer fruktkorgar och mellanmål hos oss på Fruktkuriren så betalar du endast för det du ser. Det är alltid fri frakt hela vägen in till er arbetsplats, inga extra kostnader tillkommer. Ingen bindningstid och inga fakturaavgifter dessutom. Du beställer och betalar för fruktkorgen som du vill ha levererat – vi står för allt annat. Vi är det självklara valet om det är ett pålitligt och bra fruktbud i Stockholm du behöver. Vi vill göra allt så smidigt som möjligt för ert företag och vi strävar bästa kvalitet på våra produkter och vår service. Det enda du till exempel behöver göra för att avbryta fruktleveranserna är att maila oss en månad innan, så är det gjort. Det kan inte bli enklare än så här.

Fruktkorg i Stockholm

Fruktkorgar levererade på ett miljömedvetet sätt

Vår affärsidé är att leverera nyttiga och färska fruktkorgar på ett enkelt och miljömedvetet sätt. Ni kan exempelvis välja fruktkorgen Eko Standard om det är goda ekologiska fruktkorgar ni vill ha. Fruktkuriren hjälper er arbetsplats i Stockholm bli mer produktiv och era medarbetare friskare. Välj mellan olika fruktblandningar som kan komma i fruktkorgar eller fruktlådor, beroende på vad det är ni föredrar.

Kom ihåg att vi erbjuder nya kunder olika kampanjkoder. Ange GRATIS vid beställningen och vi på Fruktkuriren ger er gratis frukt första veckan som ny kund hos oss. Du kan alternativt ange kampanjkoden HALVA PRISET när du gör din beställning och på så sätt få priset 50% nedsänkt för de två första veckorna.

Vi erbjuder fruktkorgar i Stockholm – och i ett tiotal andra städer runtom i landet – fruktkorgar som håller den absolut högsta standarden. Fruktkuriren gör arbetsplatsen hälsosammare och bättre helt enkelt. Som en del i vårt klimatarbete jobbar vi med Stockholms Klimatpakt för en hållbar värld

Våra fruktkorgar täcker även leveranser till

Botkyrka - Danderyd - Ekerö - Haninge - Huddinge - Järfälla - Lidingö - Nacka - Norrtälje - Nykvarn - Nynäshamn - Salem - Sigtuna - Sollentuna - Solna - Sundbyberg - Södertälje - Tyresö - Täby - Upplands Bro - Upplands Väsby - Vallentuna - Vaxholm - Värmdö - Österåker

Söker Ni fruktkorgar i närliggande städer?

Behöver ni beställa mer än 20 kg frukt per vecka?

En del av våra kunder

Vi använder cookies för att kunna ge dig den bästa upplevelsen på Fruktkuriren.se