fbpx

Fruktkorg i Malmö

Frukt på jobbet med hög kvalité och marknadens bästa villkor

Hög Kvalité

Ingen Bindningstid

Endast en månads uppsägningstid

Fri Frakt & inga andra kostnader

Fruktsponsor för

Gratis första veckan

Vi erbjuder Er gratis frukt första veckan som ny kund hos oss.

Vid beställning ange kampanjkod: Gratis

Frukt på jobbet med fri leverans

Nyttiga fruktkorgar i Malmö

Vi här på Fruktkuriren levererar nyttiga fruktkorgar till företag och arbetsplatser runtom i Malmö. En färsk frukt på jobbet är det hälsosammaste som finns, men det kan vara svårt att alltid kunna erbjuda det till medarbetarna. Börja abonnera på våra fruktkorgar så tar vi hand om detta åt er och hjälper er därmed göra arbetsplatsen mer komplett och inbjudande.

Om det är en enastående fruktkorg i Malmö ni letar efter så är Fruktkuriren det bästa valet. Vi har jobbat med fruktleverans under många år och erbjuder frukt på jobbet som håller den absolut högsta standarden. Fruktkuriren förstår hur viktigt det är att erbjuda handplockade frukter av högsta kvalitet och vårt mål är att alltid leverera oemotståndliga fruktkorgar.

Standard

Vår populäraste och mest sålda fruktkorg.

Eko

Vår ekologiska fruktkorg med Standard blandning.

Premium

Våran mest utsökta fruktkorg. Till dem som vill ha det exklusiva.

Banan +

Som standard blandningen men med minst 1/3 bananer.

Välj det som passar er arbetsplats bäst

Utöver fruktkorgar av olika slag så erbjuder vi bland annat nötter, mjölk, juice, läsk och vatten som komplement. Vi förstår dessutom att bananer är den frukt som tar slut först. Därför så har vi olika slags bananpåsar och exempelvis en speciell fruktkorg, Fruktkorg Banan+, som till mestadels består av just bananer.

Om ni hellre vill göra i ordning egna fruktkorgar, men samtidigt inte hinner köpa all frukt själva, så är det bara att beställa våra fruktlådor. Ett smartare alternativ för er som själva vill fördela frukten i egna fruktskålar.

Glöm inte bort att Fruktkuriren också erbjuder ekologiska fruktlådor och fruktkorgar i Malmö. Kolla till exempel in våra utsökta paket Fruktkorg Eko Standard och Fruktkorg Premium, om ni endast nöjer er med det absolut bästa och naturligaste som finns. Ta en titt på alla fruktkorgar här. 

Vi är det självklara valet om ni vill ha er fruktkorg i Malmö levererat gratis och enkelt

Med Fruktkuriren så slipper du oroa dig för dolda kostnader och krångliga beställningar. Du betalar endast för det du ser, det vill säga frukten du vill få levererad till er. Med oss så är det alltid fri frakt hela vägen in till arbetsplatsen.

Vi har inte heller någon bindningstid som kan göra saker och ting komplicerad för er, utan låt oss bara veta 7 dagar innan ni önskar avsluta fruktleveranserna så upphör er fruktprenumeration. Allt med Fruktkuriren är smidigt och enkelt med andra ord!

Söker Ni fruktkorgar i närliggande städer?

Behöver ni beställa mer än 20 kg frukt per vecka?

En del av våra kunder

Vi använder cookies för att kunna ge dig den bästa upplevelsen på Fruktkuriren.se