Stolt fruktsponsor för 

Vi erbjuder fruktkorgar i Helsingborg

Fruktkorgar i Helsingborg

Frukt på jobbet i Helsingborg

Helsingborgs godaste fruktkorgar

Det finns inget nyttigare än en färsk frukt som mellanmål på jobbet – men vi vet hur svårt det kan vara för företag att hinna erbjuda det regelbundet. Det är där vi kommer in. Vi på Fruktkuriren erbjuder utsökta fruktkorgar i Helsingborg och många andra städer i hela Sverige.

Vi har varit i branschen i många år och vet därför hur viktigt det är att erbjuda handplockade frukter av bästa kvalitet till arbetsplatser runtom i landet.

Fruktkorgen premium

Bas

Fruktkorgen premium

Premium

Fruktkorgen premium

Eko-Bas

Tack vare våra intuitiva paketlösningar kan ni välja precis den fruktkorg som passar er arbetsplats bäst. Ni kan till exempel välja en Fruktkorg Standard, som är vår populäraste fruktkorg, eller så kan ni lyxa till det med en Fruktkorg Premium. Då får ni en exklusiv blandning av utsökta frukter som garanterat kommer uppskattas av alla på jobbet. Vi har också fruktkorgar med endast ekologiska frukter för alla våra medvetna kunder, som inte nöjer sig med något annat än det absolut bästa. Se alla fruktkorgar här.

Våra fruktkorgar

Fruktkuriren gör det enkelt för er att ha frukt på jobbet. Det enda ni behöver göra är att berätta för oss vad ni vill ha och hur ofta ni vill ha det, så fixar vi resten. Det är alltid fri frakt på våra produkter och vi har inte heller några dolda kostnader utöver priset på fruktkorgen.

För att göra våra tjänster ännu tillgängligare så har vi dessutom ingen bindningstid – låt oss bara veta 7 dagar i förväg om ni vill avsluta era fruktleveranser. Vi är, med andra ord, det självklara valet om ni är ute efter fruktkorgar i Helsingborg.

Låt frukt på jobbet bli en vana

Det bästa sättet att göra fruktätandet till en vana på jobbet är att låta oss ta hand om fruktleveransen åt er. På så sätt kommer ni ha färsk frukt levererad till er en eller fler gånger i veckan smidigt och enkelt, utan att ni behöver göra det minsta lilla.

Tveka inte att höra av er om ni har frågor om vår fruktleverans eller om ni är helt sålda och vill börja få våra fruktkorgar redan imorgon!

Söker Ni fruktkorgar i närliggande städer?

Behöver ni beställa mer än 20 kg frukt per vecka?

 • Kampanjer

  Få en fruktbar start med oss.

  Gratis första veckan

  Vi erbjuder Er gratis frukt första
  veckan som ny kund hos oss.

  Vid beställning ange kampanjkod: Gratis

  Halva priset första två veckorna

  Vi erbjuder Er frukt första två veckorna för
  halva priset som ny kund hos oss

  Vid beställning ange kampanjkod: Halva priset

Öppettider

Mån - Tors 08 - 16
Fre 08 - 11

Om oss

Fruktkuriren startade denna resa i Uppsala, och nu finns våra fruktkorgar ända ner till Malmö. Vi startade med en vision...
Läs mer...

Vi använder cookies för att kunna ge dig den bästa upplevelsen på Fruktkuriren.se