fbpx

Fruktkorg i Lund

Frukt på jobbet med hög kvalité och marknadens bästa villkor

Hög Kvalité

Ingen Bindningstid

Endast en månads uppsägningstid

Fri Frakt & inga andra kostnader

Fruktsponsor för

Gratis första veckan

Vi erbjuder Er gratis frukt första veckan som ny kund hos oss.

Vid beställning ange kampanjkod: Gratis

Frukt på kontoret med fruktbud

Nyttiga fruktkorgar till arbetsplatsen i Lund

Fruktkuriren är ett fruktbud som levererar fruktkorg i Lund och en mängd andra städer. Vi tycker att alla företag ska kunna erbjuda sina anställda ett nyttigt och gott mellanmål. Det är vår övertygelse att det är en långsiktig investering i de anställdas välbefinnande och belåtenhet på arbetsplatsen.

Vi erbjuder därför billiga fruktkorgar så att alla kan ha råd med dem, utan att för den skull kompromissa med kvaliteten.

Se hela vårt fruktkorgssortiment här

Standard

Vår populäraste och mest sålda fruktkorg.

Eko

Vår ekologiska fruktkorg med Standard blandning.

Premium

Våran mest utsökta fruktkorg. Till dem som vill ha det exklusiva.

Banan +

Som standard blandningen men med minst 1/3 bananer.

Fruktbud i Lund

Fruktkuriren finns i städer som Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och en massa andra städer runtom i landet. Nu levererar vi även fruktkorg i Lund, så om du representerar ett företag som vill börja abonnera på fruktkorgar så tycker vi att ni ska ge oss en chans. Vi har många års erfarenhet i branschen och vår storlek tyder på att våra kunder uppskattar det vi gör.

Vi drivs av vårt engagemang att göra det väldigt enkelt och smidigt för våra kunder att få fruktleveranser. Från det att ni väljer vilken eller vilka fruktkorgar ni vill ha, och hur ofta ni vill ha dem, så tar vi över och gör resten av jobbet. Ni behöver bara luta er tillbaka och njuta av de utsökta frukterna med era kollegor.

När det kommer till betalning så har vi eliminerat alla kringkostnader såsom frakt- och fakturaavgifter. Ni betalar inte för något annat än er beställning. Inte heller har vi en bindningstid som binder er till oss. Om ni vill fortsätta få våra fruktkorgar så ska det vara för att ni uppskattar dem - inte för att ni är bundna till oss!

Välj den fruktkorg som passar er bäst

Om ni tittar igenom våra produkter så kommer ni märka att vi har ett brett urval på vårt sortiment som passar de flesta företag. Bland våra 6 olika fruktkorgar kan ni till exempel hitta ekologiska eller exklusiva alternativ, och vi har ett bra antal produkter som ni kan beställa som tillbehör tillsammans med er fruktleverans.

Det är dock inte ovanligt att företag har önskemål som hamnar utanför vad vi erbjuder. Därför strävar vi alltid efter att vara flexibla och tillmötesgående. Berätta för oss vad ni behöver så ser vi till att snabbt ge er ett prisförslag.

Söker Ni fruktkorgar i närliggande städer?

Behöver ni beställa mer än 20 kg frukt per vecka?

En del av våra kunder

Städer vi levererar frukt till

Vi använder cookies för att kunna ge dig den bästa upplevelsen på Fruktkuriren.se