fbpx

Fruktkorg i Kristianstad

Frukt på jobbet med hög kvalité och marknadens bästa villkor

Hög Kvalité

Ingen Bindningstid

Endast en månads uppsägningstid

Fri Frakt & inga andra kostnader

Fruktsponsor för

Gratis första veckan

Vi erbjuder Er gratis frukt första veckan som ny kund hos oss.

Vid beställning ange kampanjkod: Gratis

Fruktkorgar från Fruktkuriren

Hela Kristianstads fruktleverantör

Om det är ett förstklassigt fruktbud ni letar efter så har ni kommit rätt! Vi på Fruktkuriren levererar fruktkorgar i Kristianstad och ett tiotal andra städer runtom i landet. Behöver ni lyxa till fikapauserna på arbetsplatsen eller bara erbjuda ett nyttigt mellanmål så kan ni abonnera på en av våra fruktkorgar. Då kommer vi med en snyggt förpackad blandning av handplockade frukter, en eller fler gånger i veckan, så att ni alltid har något gott och nyttigt att mumsa på.

Oavsett om det är vanliga, exklusiva eller ekologiska frukter ni är ute efter så kan ni hitta en lämplig fruktkorg bland vårt sortiment. Ni kan lita på att ni får färska varor av högsta kvalitet som ni stolt kan erbjuda era kunder och kollegor.

Standard

Vår populäraste och mest sålda fruktkorg.

Eko

Vår ekologiska fruktkorg med Standard blandning.

Premium

Våran mest utsökta fruktkorg. Till dem som vill ha det exklusiva.

Banan +

Som standard blandningen men med minst 1/3 bananer.

Leverans av fruktkorgar i Kristianstad

Många tror att frukt på jobbet är en lyxvara som är för dyrt och svårt att upprätthålla över tid, men när ni anlitar oss så tar vi hand om allt åt er. Det enda ni behöver göra är att välja den fruktkorg som passar er bäst - vi fixar resten! På den utsatta tiden som ni har angivit, kommer den fina fruktkorgen till er arbetsplats bekymmersfritt, fraktfritt och utan några dolda kostnader dessutom.

Vi har inte heller någon bindningstid för vi vet hur viktigt det är för företag att kunna vara flexibla. Ni kan dessutom prova på vår fruktleverans, i en vecka, kostnadsfritt och se om det är något för er. Vi är därför det självklara valet om ni vill börja få leveranser av fruktkorgar i Kristianstad.

Nötter, mjölk och frukt på jobbet

Vi är stolta över våra leveranser av frukt på jobbet, men det är inte det enda vi erbjuder. Mjölk, nötter, vatten och läsk är andra tillbehör som vi gärna levererar till er arbetsplats så att ni har allt ni behöver. Titta gärna igenom våra tillbehör och se om något intresserar er.

Om det är något ni undrar över så är det bara att ringa oss på 020 - 88 44 00 eller maila er fråga till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Söker Ni fruktkorgar i närliggande städer?

Behöver ni beställa mer än 20 kg frukt per vecka?

En del av våra kunder

Städer vi levererar frukt till

Vi använder cookies för att kunna ge dig den bästa upplevelsen på Fruktkuriren.se