fbpx

Frukt på jobbet i Hässleholm

Frukt på jobbet med hög kvalité och marknadens bästa villkor

Hög Kvalité

Ingen Bindningstid

Endast en månads uppsägningstid

Fri Frakt & inga andra kostnader

Fruktsponsor för

Gratis första veckan

Vi erbjuder Er gratis frukt första veckan som ny kund hos oss.

Vid beställning ange kampanjkod: Gratis

Fruktkorgar från Fruktkuriren

Många års erfarenhet av fruktleverans

Fruktkuriren levererar stolt fruktkorgar till arbetsplatser i Hässleholm och ett ytterligare tiotal städer i Sverige. Vi har många års erfarenhet i branschen och har hjälpt otaliga företag erbjuda personal och kunder färska frukter. Är det frukt på jobbet ni är ute efter så har ni kommit helt rätt!

Frukt på jobbet är vår grej

Vi vill göra det lätt och billigt för företag att erbjuda sin personal färsk frukt. Därför har vi ett antal olika fruktkorgar att välja mellan så att ni kan välja precis den som passar er bäst. Om det är ekologiska frukter ni vill ha, så kan ni till exempel välja Fruktkorg Eko Standard, som innehåller bland annat ekologiska äpplen, druvor, bananer och två olika säsongsbaserade frukter. Alla våra frukter är handplockade för att försäkra bästa möjliga kvalitet.

För kunder som gärna vill fördela frukterna i egna skålar, rekommenderar vi fruktlådor. Som namnet antyder så kommer en blandning av frukter levereras till ert kontor i en låda. Då kan ni blanda och fördela frukterna precis som ni känner för.

Oavsett vilket av våra paket ni väljer så kan ni lita på att ni får noga utvalda frukter som kommer uppskattas av alla på kontoret. Frukt på jobbet i Hässleholm har aldrig varit lättare, det kan vi lova!

Se alla våra fruktkorgar här.

Standard

Vår populäraste och mest sålda fruktkorg.

Eko

Vår ekologiska fruktkorg med Standard blandning.

Premium

Våran mest utsökta fruktkorg. Till dem som vill ha det exklusiva.

Banan +

Som standard blandningen men med minst 1/3 bananer.

Fruktkorg med fruktbud utan bindningstid

Det bästa med våra produkter och tjänster är att vi har eliminerat alla dolda kostnader. Vår fruktleverans är fraktfri. Dessutom så har vi till exempel inga fakturaavgifter. Ni betalar därmed för er fruktkorg och inget annat.

Ni behöver heller inte oroa er för någon bindningstid - vi har nämligen ingen. Om ni mot förmodan vill avsluta er fruktleverans så se bara till att kontakta oss en månad innan er sista fruktkorg.

Om allt detta låter intressant så tycker vi att ni ska ge oss en chans att leverera er första fruktkorg och se vad ni tycker. Vi bjuder på den första veckan så ni har inget att förlora!

Söker Ni fruktkorgar i närliggande städer?

Behöver ni beställa mer än 20 kg frukt per vecka?

En del av våra kunder

Städer vi levererar frukt till

Vi använder cookies för att kunna ge dig den bästa upplevelsen på Fruktkuriren.se