fbpx

Fruktkorg i Halmstad

Frukt på jobbet med hög kvalité och marknadens bästa villkor

Hög Kvalité

Ingen Bindningstid

Endast en månads uppsägningstid

Fri Frakt & inga andra kostnader

Fruktsponsor för

Gratis första veckan

Vi erbjuder Er gratis frukt första veckan som ny kund hos oss.

Vid beställning ange kampanjkod: Gratis

Fruktleverans med Fruktkuriren

Vi på Fruktkuriren har levererat fruktkorgar fyllda med utsökta frukter till hundratals arbetsplatser de senaste åren. Vår verksamhet har gått från att bara finnas i Uppsala till att finnas i mer än 10 städer i Sverige. Letar ni efter en fruktleverantör som kan leverera fruktkorg i Halmstad så ska ni läsa vidare.

Frukt på jobbet för ett nyttigare Halmstad

Frukt på jobbet är något som uppskattas av alla. Istället för att äta till exempel en onyttig bakelse så kan man välja en god och nyttig frukt, om den finns tillgänglig på kontoret. Problemet är bara att många tror det är för dyrt och tidskrävande att regelbundet erbjuda det.Det är där Fruktkuriren kommer in.

Sedan början har vi haft mantrat att frukt på jobbet inte behöver kosta så mycket. Därför har vi utformat vår verksamhet så att vi kan pressa ner priserna på våra produkter så mycket som möjligt, utan att kompromissa med kvaliteten.

Resultatet är ett antal olika produktkategorier varav den populäraste är den så kallade fruktkorgen, som finns i 6 olika aptitretande blandningar. Ta en titt på alla blandningar i fruktkorgarna här

Standard

Vår populäraste och mest sålda fruktkorg.

Eko

Vår ekologiska fruktkorg med Standard blandning.

Premium

Våran mest utsökta fruktkorg. Till dem som vill ha det exklusiva.

Banan +

Som standard blandningen men med minst 1/3 bananer.

Fraktfritt och utan bindningstid

Det är viktigt för oss att göra våra tjänster så smidiga som möjligt för våra kunder. Till exempel så betalar ni endast för de fruktkorgar och de övriga produkterna ni kan tänkas köpa. Allt levereras fraktfritt och inga andra dolda kostnader tillkommer.

Vi vet också mycket väl att företag behöver vara flexibla, därför har vi ingen bindningstid på våra tjänster. Inte heller har vi en lång uppsägningstid som ni behöver vara oroliga för. Det enda ni behöver göra är att ge oss en månads förvarning om ni skulle vilja avbryta era fruktleveranser.

Gratis provvecka

Våra fruktbud skeppar ut fruktkorg efter fruktkorg i Halmstad och de andra städerna vi är verksamma i. Hoppa på tåget ni också för att se om det är något för er. Vi vet att ni aldrig kommer vilja sluta när ni väl börjar, därför bjuder vi på den första veckan för alla nya kunder. Missa inte våra härliga handplockade frukter som packas snyggt i våra fruktkorgar. De kommer utan tvekan uppskattas av alla på kontoret.

Söker Ni fruktkorgar i närliggande städer?

Behöver ni beställa mer än 20 kg frukt per vecka?

En del av våra kunder

Städer vi levererar frukt till

Vi använder cookies för att kunna ge dig den bästa upplevelsen på Fruktkuriren.se