fbpx

Fruktkorgar i Ängelholm

Frukt på jobbet med hög kvalité och marknadens bästa villkor

Hög Kvalité

Ingen Bindningstid

Endast en månads uppsägningstid

Fri Frakt & inga andra kostnader

Fruktsponsor för

Gratis första veckan

Vi erbjuder Er gratis frukt första veckan som ny kund hos oss.

Vid beställning ange kampanjkod: Gratis

Fruktkorgar från Fruktkuriren

Fruktbud i Ängelholm

Fruktkuriren har gått från att vara ett lokalt fruktbud i Uppsala till att nu leverera tusentals fruktkorgar i över 10 städer. Vi levererar fruktkorgar i Ängelholm så att alla företag kan få sina fruktbehov täckta enkelt och billigt.

Fruktkorgar i Ängelholm nu lättare än någonsin

Vi har gjort det till vårt mål att göra det så smidigt som möjligt för företag att ha frukt på jobbet. Det enda ni behöver göra är att berätta för oss vilken fruktkorg ni vill ha och hur ofta ni vill ha den, så fixar vi resten.

Onödigt krångel som till exempel bindningstid har vi slopat. Dessutom får ni er fruktleverans fraktfritt och utan några dolda kostnader. Ni betalar alltså för er fruktkorg och inget annat!

När det kommer till frukterna så accepterar vi inget annat än det bästa. Därför handplockar vi dem så att de alltid är fina och hela. Det är viktigt för oss att erbjuda billiga fruktkorgar i Ängelholm och andra städer men vi vägrar att låta det gå ut över kvaliteten.

Standard

Vår populäraste och mest sålda fruktkorg.

Eko

Vår ekologiska fruktkorg med Standard blandning.

Premium

Våran mest utsökta fruktkorg. Till dem som vill ha det exklusiva.

Banan +

Som standard blandningen men med minst 1/3 bananer.

Brett utbud och skräddarsydda lösningar

Våra frukter packas snyggt i fruktkorgar i ett antal olika uppsättningar. Vissa av våra fruktkorgar innehåller vanliga frukter medan andra kommer med en mer exklusiv fruktblandning. Dessutom så innehåller två av våra fruktkorgar ekologiska frukter.

Som komplement till fruktkorgarna kan ni också beställa tillbehör som mjölk, nötter, vatten och läsk så att ni har allt ni behöver på kontoret.

Många av våra kunder vill ha skräddarsydda fruktleveranser som är utanför vårt ordinarie utbud. Därför ser vi till att vara flexibla och försöka göra vad vi kan för att tillgodose alla behov. Kontakta oss om prisförslag om detta är något som passar in på er.

Abonnera på fruktkorg hos Fruktkuriren

Vi bjuder på den första veckan för alla nya kunder så ni har inget att förlora på att prova våra goda och nyttiga frukter. Börja abonnera på våra fruktkorgar redan idag genom att ringa oss på 020-88 44 00 eller maila oss på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Söker Ni fruktkorgar i närliggande städer?

Behöver ni beställa mer än 20 kg frukt per vecka?

En del av våra kunder

Städer vi levererar frukt till

Vi använder cookies för att kunna ge dig den bästa upplevelsen på Fruktkuriren.se