Stolt fruktsponsor för 

Fruktkorg i Lund

Fruktkorg i Lund

Frukt på kontoret med fruktbud

Nyttiga fruktkorgar till arbetsplatsen i Lund

Fruktkuriren är ett fruktbud som levererar fruktkorg i Lund och en mängd andra städer. Vi tycker att alla företag ska kunna erbjuda sina anställda ett nyttigt och gott mellanmål. Det är vår övertygelse att det är en långsiktig investering i de anställdas välbefinnande och belåtenhet på arbetsplatsen.

Vi erbjuder därför billiga fruktkorgar så att alla kan ha råd med dem, utan att för den skull kompromissa med kvaliteten.

Fruktkorgen premium

Bas

Fruktkorgen premium

Premium

Fruktkorgen premium

Eko-Bas

Se hela vårt fruktkorgssortiment här

Fruktbud i Lund

Fruktkuriren finns i städer som Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och en massa andra städer runtom i landet. Nu levererar vi även fruktkorg i Lund, så om du representerar ett företag som vill börja abonnera på fruktkorgar så tycker vi att ni ska ge oss en chans. Vi har många års erfarenhet i branschen och vår storlek tyder på att våra kunder uppskattar det vi gör.

Vi drivs av vårt engagemang att göra det väldigt enkelt och smidigt för våra kunder att få fruktleveranser. Från det att ni väljer vilken eller vilka fruktkorgar ni vill ha, och hur ofta ni vill ha dem, så tar vi över och gör resten av jobbet. Ni behöver bara luta er tillbaka och njuta av de utsökta frukterna med era kollegor.

När det kommer till betalning så har vi eliminerat alla kringkostnader såsom frakt- och fakturaavgifter. Ni betalar inte för något annat än er beställning. Inte heller har vi en bindningstid som binder er till oss. Om ni vill fortsätta få våra fruktkorgar så ska det vara för att ni uppskattar dem - inte för att ni är bundna till oss!

Välj den fruktkorg som passar er bäst

Om ni tittar igenom våra produkter så kommer ni märka att vi har ett brett urval på vårt sortiment som passar de flesta företag. Bland våra 6 olika fruktkorgar kan ni till exempel hitta ekologiska eller exklusiva alternativ, och vi har ett bra antal produkter som ni kan beställa som tillbehör tillsammans med er fruktleverans.

Det är dock inte ovanligt att företag har önskemål som hamnar utanför vad vi erbjuder. Därför strävar vi alltid efter att vara flexibla och tillmötesgående. Berätta för oss vad ni behöver så ser vi till att snabbt ge er ett prisförslag.

Söker Ni fruktkorgar i närliggande städer?

Behöver ni beställa mer än 20 kg frukt per vecka?

 • Kampanjer

  Få en fruktbar start med oss.

  Gratis första veckan

  Vi erbjuder Er gratis frukt första
  veckan som ny kund hos oss.

  Vid beställning ange kampanjkod: Gratis

  Halva priset första två veckorna

  Vi erbjuder Er frukt första två veckorna för
  halva priset som ny kund hos oss

  Vid beställning ange kampanjkod: Halva priset

Öppettider

Mån - Tors 08 - 16
Fre 08 - 11

Om oss

Fruktkuriren startade denna resa i Uppsala, och nu finns våra fruktkorgar ända ner till Malmö. Vi startade med en vision...
Läs mer...

Vi använder cookies för att kunna ge dig den bästa upplevelsen på Fruktkuriren.se