fbpx

Frukt på jobbet

för pigg och frisk personal

Frukt på jobbet handlar om mer än en banan om da’n eller ett dekorativt inslag i personalrummet. Frukten är ett energitillskott i en miljö där energi går åt. Arbete kallas ju inte arbete för intet – det kräver sin energi, och frukten hjälper till att hålla energinivån uppe. Dessutom för frukt med sig fibrer och nyttiga mineraler, som ger sundare och friskare personal.

Standard

Badges
Vår populäraste och mest sålda fruktkorg.

Eko

badges
Vår ekologiska fruktkorg med Standard blandning.

Premium

Badges
Våran mest utsökta fruktkorg. Till dem som vill ha det exklusiva.

Banan +

Badges
Som standard blandningen men med minst 1/3 bananer.

Fruktbud åt alla slags arbetsplatser

Pröva oss som fruktbud när ni regelbundet behöver korgar, lådor eller påsar med frukt till er personal, oavsett om den gör mesta jobbet på kontoret, i verkstan, på bygget eller i hemmakontoret. Frukten ska ut, så att resultaten kommer in. Genom regelbundna leveranser så ser ni till att hålla de anställdas energi- och hälsonivåer uppe. Extra bra inför krävande möten, under långa skift eller träliga vardagar.

Fruktkorg – företag, myndigheter, skolor

Fruktkorg till företag? Jo, och inte bara det. VI kommer ut med frukt till verksamheten inom både offentlig och privat sektor – i princip var som helst inom våra distrikt. Finns det bara ett sug efter sundare vardag så kan vi säkert lägga upp en rutt för regelbundna fruktleveranser.

Köpa frukt online – leverans en eller flera dagar i veckan

Att köpa frukt online gör det enkelt att komma igång. Har ni bara en vag upp idé om vad ni behöver så kan ni lägga en beställning och sedan anpassa den över tid till något som passar perfekt. Ni kan anpassa genom välja att få fruktkorg till jobbet 1–5 dagar i veckan och att väljer fruktkorgar på fyra kilo och uppåt.

Beställa fruktkorg och anpassa veckorna

Alla veckor är inte lika. Säkert vet ni redan i förväg när tempo väntas gå ned eller verksamheten helt tar paus. Semestertider brukar vara bra exempel på det. För att inte leverera frukt som ingen äter så kan ni bara kontakta oss bara i god tid. Då anpassas vi vårt leveransschema till det, slipper fin frukt förfaras medan personalen firar semester.
Städer vi levererar frukt till